Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 38 recensies

Peter Chrispijn

Mijn naam is Peter Chrispijn en ben de vestigingsmanager en uitvaartverzorger van Koningshof Uitvaartzorg in Soest en Baarn.
Sinds 1995 ben ik als uitvaartverzorger werkzaam in de uitvaartzorg en sinds 2017 in Soest; een lokaal, kleinschalig uitvaartbedrijf, geheel gerestyled in 2019, waardoor het een moderne, warme uitstraling heeft gekregen.

Bij mij staan de kwaliteit van dienstverlening, de tijd nemen die nodig is voor het afstemmen op de wensen, het luisteren tussen de regels door, het oog hebben voor details, het ‘samen- doen’, en de uitvoering van de uitvaart hoog in het vaandel. Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zo zijn er ook geen twee mensen hetzelfde. Elk mens is uniek.

 

 

 

Reina Loots

Daar waar anderen spreken over louter uitvaartverzorging spreekt Reina Loots over overlijdenszorg, waarbij zij een kortdurende, intensieve samenwerkingsrelatie aangaat met de nabestaande(n). Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zo zijn er ook geen twee mensen hetzelfde. Elk mens is uniek.

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen op, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die ik belangrijk vindt in die samenwerkingsrelatie. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Zaak is dat de uitvaart moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan de eigen uitvaart.