Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 38 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Afscheidshuis Maatkamphof in Baarn

Bij Uitvaartzorg Koningshof, een afscheidshuis in Baarn

Wilt u een mooi en waardig afscheid van uw geliefde en een prachtige uitvaart? Laat ons, Uitvaartzorg Koningshof u dan ontzorgen. Ons afscheidshuis is gevestigd in Soest en in Baarn, maar kan ook gehouden worden op een door u gekozen plek. Wij staan altijd voor u klaar. In ons afscheidshuis hebben wij alle faciliteiten om de uitvaart in uw ogen perfect te maken. Ons team is hecht, uitgebreid en zeer ervaren. Bij Uitvaartzorg Koningshof staan uw wensen en de wensen van uw nabestaanden centraal. Wij nemen al uw ideeën erg serieus omdat dit voor ons het allerbelangrijkst is. U heeft er voor gekozen om ons te vertrouwen en het is aan ons om dit vertrouwen waar te maken. Het overleiden van een dierbare is een moeilijke, emotionele periode. Dit weten wij als geen ander. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en te helpen wanneer dat nodig is. Uitvaartcentrum Baarn

U bent bij ons, Uitvaartzorg Koningshof, bent u altijd welkom

Bij Uitvaartzorg Koningshof zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot een uitvaart. In ons afscheidshuis in Soest kunt u alles vinden wat nodig is om een mooi afscheid te kunnen nemen van uw overleden geliefde dierbare. Wij bieden de optie om uw dierbare in ons afscheidshuis op te baren. In ons afscheidshuis vindt u 3 familiekamers; Merel, Vink en Kolibri. U als nabestaande krijgt de sleutel van de kamer. Met deze sleutel heeft u 24 uurs toegang, tot de dag van de uitvaart. Op deze manier kunt u zelf bepalen wanneer u wilt komen en wanneer u wilt gaan. Het is voor ons erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt.

Als u vragen heeft dan kunt u een kijkje nemen op onze website, contact met ons opnemen of bij ons langskomen. U bent altijd welkom om de sfeer te ervaren! Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.