Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Zeist

Laat uw begrafenis regelen in Zeist door  Uitvaartzorg Koningshof

Begrafenis ZeistIs uw dierbare recentelijk overleden en was het zijn of haar wens om een begrafenis te laten regelen in Zeist? Dan bent u bij Uitvaartzorg Koningshof aan het juiste adres. Uitvaartzorg Koningshof is een ervaren begrafenisondernemer in de omgeving van Zeist. Wij weten daarom welke voorzieningen en mogelijkheden er zijn voor de uitvaart van uw dierbare. Bij Uitvaartzorg Koningshof vinden we bovendien dat ieder mens een waardige begrafenis verdient. Een mooi en persoonlijk afscheid, die het leven van de dierbare reflecteert. Wanneer u nog geen verzorgingsteam hebt laten langskomen, dan kan ons team u helpen. Neem contact op met het nummer 035 6014 832. Wij staan dag en nacht klaar om u verder te helpen na het overlijden van uw dierbare. Het is altijd mogelijk om met de assistentie van ons zorgteam de verzorging van uw dierbare zelf te doen. Wilt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum, dan kan dat ook.

Laat een prachtige begrafenis in Zeist verzorgen door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Koningshofbegrafenisondernemer Zeist

Wij nemen de wensen en de ideeën van de nabestaanden en de naasten van de overledene zeer serieus. Daarom raden wij het u sterk aan om eerst al uw wensen met uw nabije omgeving te bespreken. Zo voorkomt u onenigheid en ontstaat er rust wanneer dit nodig is. Dan gaan wij met u in een uitgebreid gesprek. Daarin worden al uw wensen en ideeën voor de begrafenis besproken. Wij gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat er een prachtige begrafenis zal plaatsvinden voor uw dierbare. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. U kunt het rouwvervoer en de decoratie aan laten passen. Ook heeft u uiteraard zelf de keuze tussen de begraafplaatsen die er zijn.

Wilt u meer weten over Uitvaartzorg Koningshof,  kijk dan eens op onze website. Bekijk onze contactpagina voor onze gegevens, of kijk eens op onze Facebook.

.