Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

 Wij scoren een 9.1 op basis van 46 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 6014832  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Buiten openingstijden open
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kinderuitvaart Utrecht

Kinderuitvaart Utrecht verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Er is niets erger dan wanneer u erachter komt dat uw kind overlijdt. Het is een heel tragisch gebeurtenis, voor de ouders, de familie en iedereen in de nabije omgeving van uw kind. En u zult er in de toekomst nog veel last van hebben. Maar wij van Uitvaartzorg Koningshof gaan u zo goed mogelijk helpen met het verzorgen van een prachtig en waardig afscheid van uw kind. Daarbij zullen wij u steunen en altijd voor u klaar staan. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot na de uitvaart, u kunt op ons rekenen. Wij gaan alles voor u regelen. Dit geldt voor zowel de uitvaart als de andere zaken die komen kijken bij het overlijden van uw kind. Dan hoeft u hier niet meer aan te denken, en heeft u de tijd en de rust die u nu nodig heeft. Voor meer over een kinderuitvaart in Utrecht leest u verder.

Een prachtig afscheid van uw kind met een kinderuitvaart in Utrecht, verzorgd door Uitvaartzorg Koningshof

Het is erg moeilijk om te denken aan iets anders dan uw kind. Wij weten uit ervaring dat het enorm helpt bij het rouwproces om een mooi afscheid te verzorgen. Daarvoor luisteren wij graag en aandachtig naar de wensen die u heeft voor de uitvaart. Wij staan voor alle suggesties en ideeën open, en niks is ons te gek. Wij weten dat het afscheid mooi is wanneer het persoonlijk is. Het afscheid van uw kind reflecteert immers zijn of haar leven. Als u denkt aan een locatie waar u graag kwam met uw kind, of decoratie die uw kind leuk had gevonden, dan is dit allemaal mogelijk. Wij kijken in hoeverre alles mogelijk is en doen onze uiterste best voor een waardig afscheid. Bovendien bieden wij ook nabestaanden hulp aan. Meer daarover vindt u hier. Wellicht helpt het u om eens op onze Facebook pagina te kijken.