Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 6014832

Claire van der Heide – Hulswit

 29 oktober 1946
Condoleance register
 28 mei 2021

14 reacties op “Claire van der Heide – Hulswit”

 1. Edwin Knijnsberg (lid van Retourtje Vooruit) schreef:

  Er zijn geen woorden om de pijn weg te nemen van dit verlies. De herinnering blijft en in mijn geval is dat de herinnering aan een prachtige vrouw die vol overgave op woensdagavond samen met ons op het toneel stond. Plezier had in wat ze deed, met enorm veel humor en warmte. Een prachtige vrouw in al haar verschijningen.
  Claire, je zal herinnerd worden!

 2. Tineke Heeregrave-Dekker schreef:

  Hallo Familie,

  Ik heb als leuke herinnering aan Claire dat we na het overlijden van Gijs heel veel jaren met ons drieën
  ( Claire, Huub en ik ) met veel plezier naar theater de Speeldoos zijn geweest. Er was zelfs een voorstelling van Purper waar we naast koningin Juliana hebben gezeten. Het bleek achteraf dat we ook gescreend waren. En dat we altijd telefonisch contact hebben gehouden na het overlijden van onze echtgenoten.

  Sterkte in deze moeilijke tijd en groeten,

  Tineke Heeregrave-Dekker

 3. Ineke Jansen-Vogel schreef:

  Beste familie,
  Gecondoleerd met Claire.
  Jullie kennen mij niet maar ik woonde als klein meisje op huizerweg 192 en kwam vaak bij jullie oma en Claire. Mijn moederen jullie oma waren vriendinnen.
  Ik heb ook lang geleden het poppenhuis van Claire gekregen waar ik zelf lang mee gespeeld heb.
  Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 4. Liz ervhuis schreef:

  Lieve Rogier en alle andere geliefden van Clair.

  Ik las op de kaart dat we iets mogen delen met jullie over mooie herinneringen/gebeurtenissen die we ooit persoonlijk met Clair hebben beleefd.
  Het verraste mij wat er in mijn gedachten aan leuks naar boven kwam!
  Het meest dierbaar waren toch de onderonsjes die we als moeder en oma in het ziekenhuis t
  met elkaar deelden..
  Beiden waren we een borst kwijt en samen deelden we, met het oog op volledig herstel, onze gemeenschappelijke hoop, moed en ook ,zeker onze humor!
  ” De linkerborst Liz” zei Clair ” daar klopt ook ons hart voor de kinderen en kleinkinderen,! Dat hebben de artsen gelukkig niet weggenomen.”
  Deze prachtige uitspraak van haar, deze onvoorwaardelijke liefde jegens jullie allen, is alles de moeite waard ! Juist op dit moment heb ik alle reden om haar uitspraak aan jullie door te geven.
  Veel liefs en sterkte toegewenst en koester haar in jullie harten! Uiteraard ook namens Ton.

  Liz

 5. Peter Zuijdgeest schreef:

  Dank voor je pittig en aanstekelijk spel bij Retourtje Vooruit, lieve Claire. Ik ben blij dat ik je heb gekend. Nabestaanden: dat Claire maar moge rusten ‘onder het grootste decor dat de bomen doet staan in nederigheid.’ (Een heel mooie tekst van haar.)

 6. Jolanda Snijders schreef:

  LIEVE, LEUKE, GRAPPIGE, GEZELLIGE, WIJZE CLAIRE,

  WAT ZAL IK JE MISSEN…

  JE TOETERDE EN STOND DAN IN JE AUTOOTJE VOOR DE DEUR.
  SAMEN DEELDEN WE DAN EVEN WAT ONS BEIDEN ZO NU EN DAN DWARS ZAT EN DAN BEGON ONS VERTIER.

  JE HIELD NET ALS IK VAN ALLLES VAN HET LEVEN. ALLE SCHOONHEID IN AL Z’N VORMEN, MENS, PLANT EN DIER, EEN DRANKJE, EEN LEKKER HAPJE, GRAPPEN EN GROLLEN, NIETS WAS TE GEK ALS HET GING OM DOLLEN.

  ALS EIGENTIJDSE, HIPPE EN CHIQUE DAME MET LIEFDE VOOR MODE WAS HET UIT JE DAK GAAN BIJ ARMIN VAN BUREN, IN STILTE GENIETEN OP DE PALTZ, ZO GEK ALS EEN DEUR BIJ THEATERSPORT EN GLUREN BIJ DE BUREN.

  KUNST EN MUZIEK IN ALLE STIJLEN VAN ALL OVER THE GLOBE DAAR HIELD JE OOK ZO VAN.
  VOOR ARTISCHOCK IN DE KUNSTGROEP SELECTEERDE JE MENIGE KUNSTENAAR EN ZIJN DOEKEN EN ACHTER DE BAR BIJ ZONDAGSE JAMSESSIES ZOCHT IK JE REGELMATIG OP VOOR DE MUZIEK, EEN BORREL EN EEN GEZAMELIJKE BABBEL

  MET DE VERFKWAST WIST JE ZELF OOK PRACHTIGE VERASSENDE KLEUREN EN VORMEN OP HET SCHILDERSDOEK TE TOVEREN EN HAALDE JE OOK NOG HET JUBILEUM SPULLENHULPBOEK.

  BIJ SPULLENHULP LEERDE IK JE KENNEN EN BIJ JOUW AFZWAAIEN DAAR MET ALS KADO EN EEN WELVERDIENDE VAKANTIE OP KRETA WAAR WE SPONTAAN ONVERWACHT SAMEN MET EEN SINGLEGROEP HEEN GINGEN BEGON EIGENLIJK PAS ECHT ONZE VRIENDSCHAP.

  BELEZEN OVER HET WERELDSE GEBEUREN WERKTE JE JAREN MET EEN HELICOPTERVIEW EN LIEDE VOOR JE VAK ALS HOOFD VAN DE TEXTIELAFDELING BIJ SPULLENHULP EN WIST JE MENIG HART MET JE HUMOR EN MENSENKENNIS TE VERWARMEN.

  TEUN JE LIEVE HOND EN JE GEZIN WAREN ECHT WEL FAVORIET OOK AL VERGAT JE ALLE ANDERE DIERBAREN ZEKER NIET.

  LIEVE CLAIRE BEDANKT VOOR ALLE FIJNE JAREN.
  GRAAG TOT ZIENS!
  JE BLIJFT IN MIJN HART!

  DIKKE KNUFFELS EN EEN FIJNE REIS, JOLANDA
  Muziek .Levensspreuk…zoek de zon op Lou Bandy…..

 7. Jolanda Snijders schreef:

  Zie muziek correctie of aanvulling
  Bob Scholte Breng eens een zonnetje onder de mensen

 8. Connie Van Gelder schreef:

  lieve Claire, afgelopen zondag heb ik je gebeld; ik wilde graag met jou op een bankje gaan zitten en uitkijken over de Soester Eng. een geliefde plek voor jou… maar er werd niet opgenomen… ik weet hoe dierbaar je kinderen en kleinkinderen waren voor jou en wens ze dan ook alle sterkte en liefde toe.
  ik zal onze regelmatige telefonische gesprekken missen en had veel fijns met jou willen meemaken, rondom Artishock.
  xx Conny

 9. Frank Backhaus schreef:

  Wat ben ik geschrokken van dit bericht, ik spraak haar bijna dagelijks, zeker toen ze nog haar hond had.

  Ik woon 1 etage boven haar en zal haar zeker missen, ze was altijd vrolijk en kwam ook altijd erg optimistisch over.
  Ik wens een ieder ontzettend veel sterkte bij dit zware onverwachte verlies.
  GECONTROLEERD …..

 10. Paula van Buuren schreef:

  Lieve buurvrouw Claire,

  Ik zal je missen, de gesprekken op de trap en als we elkaar buiten tegen kwamen.
  Rust zacht lieve Claire
  Familie heel veel sterkte met dit verlies.
  Gecondoleerd,
  Paula van Buuren

 11. Carla Kroes schreef:

  Lieve Claire,

  Wat ongelooflijk verdrietig en moeilijk om zo onverwacht afscheid van je te moeten nemen. We kennen elkaar van Spullenhulp waar we allebei vrijwilligster waren. Ik herinner me je als een lieve, hartelijke, intelligente, zorgzame en dappere vrouw. Daarbij was je ook nog eens een hele charmante en elegante verschijning. Na de Spullenhulp tijd zijn we elkaar uit het oog verloren en zagen we elkaar heel weinig. Maar als we elkaar tegenkwamen dan was er meteen weer contact en waren we o zò blij elkaar weer te zien. Ik ben je nooit vergeten en als vrienden op Facebook hebben we elkaar toch nog een aantal jaren kunnen volgen.

  En dan nu ben je er ineens niet meer. Lieve Claire ik zal je heel erg missen maar ik zal je nooit vergeten en je voor altijd meedragen in mijn hart met heel veel dierbare herinneringen aan jou.

  Adieu lieve mooie Claire

  Lieve familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve, dappere moeder en oma. Het verlies van een moeder doet heel erg veel pijn. Want hoe oud je ook bent je blijft toch altijd een kind van je moeder. Ze zal zeker een grote leegte nalaten maar ook zal ze aanwezig blijven in de hechte familieband die jullie hadden en die jullie altijd zal blijven verbinden.

  Ik wens jullie heel veel sterkte met het dragen van zo’n groot verlies en wensen jullie een heel mooi afscheid.

  Liefs Carla Kroes

 12. Jeroen en Amanda Myers schreef:

  Lieve Familie,

  Wij denken aan Claire terug met haar spontane houding, vol energie, belangstelling en haar altijd vriendelijke glimlach. Wat zal ze gemist worden en wij zullen haar nooit vergeten. Heel veel sterkte de aankomende tijd, we denken aan jullie.

  Liefs Jeroen & Amanda

 13. Judith Meerding schreef:

  Lieve Claire, mama van mijn lieve vriendinnetje Leonie. Wat een ontzettend verdrietig bericht kreeg ik vorige week vrijdag van Leonie, ik kon het niet geloven!
  U met die mooie lieve lach, altijd even een gezellig praatje hadden we als ik u tegen kwam. Vaak was dat als u de auto in onze straat zetten en dan met de hond het bos inging!!
  Lieve Leonie en familie ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk kunnen jullie dit grote verlies een plekje geven!
  Onthoud een ding jullie moeder/oma zit in jullie hart en dat pakt niemand af!
  Sterkte!

  Liefs Judith

 14. Karina Wijnen schreef:

  Gecondoleerd en sterkte gewenst…

  Karina Wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.