Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.2 op basis van 27 recensies
Terug naar ons blog

Update coronaregels uitvaarten per 25 september 2021

Gepubliceerd op:

Uitvaarten en corona

Er geldt geen maximumaantal bezoekers meer voor uitvaarten. Per 25 september vervalt de verplichting om 1,5 meter afstand te houden. Wel is het dringende advies om nog steeds afstand te houden en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand.

Coronaregels bij uitvaartplechtigheid en condoleance

Er gelden verder geen beperkingen meer voor het organiseren van uitvaarten. Coronatoegangsbewijzen zijn niet vereist voor uitvaartcentra met een horecafunctie of andere locaties waar een uitvaartplechtigheid plaatsvindt.  Alleen wanneer de condoleance plaatsvindt in een horecalocatie die niet ook dienst doet als uitvaartlocatie gelden de regels voor de horeca. Een coronatoegangsbewijs is dan wel vereist voor iedereen vanaf 13 jaar.

Coronatoegangsbewijs in de horeca

Bezoekers van de horeca hebben vanaf 25 september 2021 een coronatoegangsbewijs nodig. Lees wanneer u wel en wanneer u geen coronatoegangsbewijs nodig heeft. In een aantal gemeenten krijgen horeca-bezoekers een polsbandje na controle van hun coronatoegangsbewijs en ID-bewijs.