Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 20 recensies
Terug naar ons blog

Open dag Afscheidshuis Koningshof

Gepubliceerd op:

 

zaterdag 25 september van 10.30 tot 15.00 uur is de open dag 2021!

Kom kijken hoe mooi het Afscheidshuis geworden is! Iedereen is welkom. Het Afscheidshuis heeft een aula/condoleanceruimte met een warme, huiselijke uitstraling en is daarnaast voorzien van 3 familiekamers die 24/7 toegang bieden aan nabestaanden.

Aan de open dag werken mee: Crematorium Cremaere, Notariskantoor Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen, AVN Postmortale Zorg, Atelier Alewijn, Rouwharley, Uitvaart Met Beeld, Bloemen en planten Scholten Jasmijn.

Om 11.30 uur zal er door het notariskantoor een lezing verzorgd worden over Erfrecht.