Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 20 recensies
Terug naar ons blog

Update coronaregels 26 juni 2021

Gepubliceerd op:

26 juni 2021 (Bron Rijksoverheid)
Update coronamaatregelen uitvaarten

 

Uitvaarten en corona
Er geldt geen maximumaantal bezoekers meer voor uitvaarten. Wel moeten bezoekers van een uitvaart nog steeds altijd 1,5 meter afstand (kunnen) houden.

Coronaregels bij uitvaartplechtigheid
Er geldt geen maximumaantal bezoekers voor uitvaarten. Ook de verplichte registratie, gezondheidscheck en een vaste zitplaats zijn vervallen. Wel moeten bezoekers van een uitvaart nog steeds altijd 1,5 meter afstand (kunnen) houden. Daarmee kan de maximale capaciteit van de uitvaartlocatie worden benut, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om de 1,5 meter afstand goed te kunnen handhaven, wordt niettemin geadviseerd om bezoekers zich vooraf te laten aanmelden en gebruik te maken van vaste zitplaatsen.

Coronaregels bij condoleance
Vindt de condoleance plaats in een uitvaartcentrum of een andere locatie waar een plechtigheid plaatsvindt voor een uitvaart? Dan geldt dat aanwezigen 1,5 meter afstand moeten (kunnen) houden.

Is de condoleance op een andere locatie dan de uitvaartplechtigheid, bijvoorbeeld in een restaurant dat niet tevens dienst doet als uitvaartlocatie? Dan gelden de regels voor de horeca. Dan geldt dus wel een verplichte registratie, gezondheidscheck en vaste zitplaats.