Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9.4 op basis van 20 recensies
Terug naar ons blog

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof

Gepubliceerd op:

Van Haren Uitvaartzorg heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg Koningshof.

Bij Uitvaartzorg Koningshof geven wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te oraniseren op de locatie die u kiest. Natuurlijk kunt u bij ons in het uitvaartcentrum terecht, maar er zijn veel meer opties. Zo zijn er in de omgeving van Uitvaartzorg Koningshof  vele locaties waar een uitvaart verzorgd kan worden.